Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

duminică, 17 februarie 2013

Despre produse din experienta mea: Schizandra Plus


Despre Schizandra Plus va pot spune ca este unul dintre produsele mele preferate, in sezonul rece. Mereu ma ajuta sa trec cu usurinta peste simptomele racelii (in rarele ocazii cand acestea apar) si de multe ori chiar ma trece prin iarna ferindu-ma complet de acestea.
Este si produsul care a ajutat-o mult pe sora mea (Alexandra - 9 ani) sa isi intareasca imunitatea, caci se confrunta cu mari probleme la capitolul asta (odata pe luna febra 39-40, antibiotice constant pentru a o tine pe picioare etc) inca de la 3-4 ani. 
Numele suplimentului este dat de numele plantei care se gaseste cu preponderenta in el, o planta recunoscuta in China ca fiind foarte bogata in atioxidanti (unii experti afirmand ca ar fi chiar cea mai bogata din lume in aceste importante elemente).


Eu consider ca de Schizandra are nevoie oricine are o imunitate scazuta, raceli mai frecvente de 2 ori pe an, sportivii (care au nevoie de antioxidanti pentru a contracara efectele proceselor de oxidare puternice care au loc in timpul efortului fizic constant si crescut) si persoanele care vor sa previna imbatranirea prematura. 
Este un lucru bine cunoscut ca antioxidantii sunt cei care lupta cu radicalii liberi si cu cat sunt mai multi in organism, cu atat acesta face fata mai bine efectelor poluarii, ale toxinelor acumulate din alimentatia moderna dar si factorilor de stres. 
Nu o sa va vina sa credeti cat de putin poate costa un produs ale carui beneficii se pot rasfrange asupra atator aspecte ale sanatatii si aspectului nostru. Cat credeti?
Schizandra poate fi a voastra pentru numai 70 lei (adica aproximativ 2,3 lei pe zi)! Minunat, nu-i asa? O protectie extraordinara pentru organism pentru acelasi pret pe care il platesti pentru un covrig poate..

Eticheta o puteti avea gratie site-ului GreutateaTa.ro dupa cum se vede.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu